Gilde “ging” buiten de deur naar Loon op Zand

Foto: Gilde St Joris van Onsenoort

Op 23 september organiseerde het Sint Hubertus gilde uit Loon op Zand een nationaal concours. Omdat het Gilde Sint Joris van Onsenoort regelmatig buiten eigen deur acte de préséance geeft waren we ook op dit concours weer van de partij. In totaal waren er 28 deelnemende schutters.

Ondanks het regenachtige weer werd er in een mooie ambiance en omgeving door de schutters gestreden om de te winnen titels met de daarbij behorende prijzen zoals bekers en schildjes. Net als in eerdere wedstrijden scoorde ook op dit concours weer diverse prijzen hieronder een korte weergave;

Bij de jeugd was het Jipke Ampting die de 1e prijs in de wacht sleepte. Bij het onderdeel personeel ging Marco de Pinth er met de 1e prijs van door. In het onderdeel kampioen kwamen de 1e t/m 5e prijs ten goede aan het Gilde Sint Joris en wel aan:  Adwan de Pinth, Marco de Pinth, Matthijs van der Plas, Natasja de Pinth en Bethinda van Dommelen. Bij  de vrije hand behaalde Marco de Pinth de 2e prijs. Kortom een mooi resultaat voor ons gilde op dit helaas wat regenachtige concours. Dank aan het organiserende Sint Hubertus gilde.

Graag zien wij als Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk u eens tegemoet tijdens een van onze (onderlinge) wedstrijden die gehouden worden op onze locatie aan de Meerdijk (nabij de Emmamolen) te Nieuwkuijk. Graag tot dan.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen