HHC ’09 begint sterk aan de competitie

HHC ’09 moest zondagmiddag aantreden in Tilburg tegen Gudok waar vorig seizoen nog knap met 2-3 gewonnen werd.

In een gelijkopgaande eerste helft zijn er over en weer kleine kansen. Echt gevaarlijk worden beide ploegen maar zelden, tot in de 41e minuut een snelle uitbraak van Gudok resulteert in de 1-0. HHC ’09 toont veerkracht door slechts 3 minuten later de 1-1 te maken, een ver schot van Sinan Alkan blijft buiten het bereik van de keeper.

Na rust begint Gudok sterk en krijgt het een paar kansen, maar Hakan buyuk keept een prima pot.
Beide ploegen zijn in evenwicht en geven elkaar weinig toe. Na een mooie aanval is het in de 84e minuut nieuwkomer Baturhan Usta die een prima wedstrijd bekroont met een fraai doelpunt. Net als vorig jaar neemt Hhc’09 drie punten mee naar Oudheusden.

Volgende week zondag wacht de derby in en tegen SC Elshout, aanvang 14.00 uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.