Watch Out theaTer brengt jaarlijkse toneelvoorstelling op de planken

Foto: Watch Out Theater

Het Drunense amateur theatergezelschap Watch OUt theaTER is weer druk aan het repeteren voor haar zesde toneelvoorstelling “Kortsluiting”

Watch OUt theaTER brengt jaarlijks een toneelvoorstelling op de planken waarbij voor elke voorstelling gastspelers worden aangetrokken. De enige vaste waarden zijn Wouter Struik als toneelspeler en Hannie van Spijk die sinds 2012 de regie voor haar rekening neemt. Dit jaar spelen naast Wouter Struik ook Mirjam Heiblom, Anja Spee-IJpelaar en Esmée Kok mee.

Kortsluiting wordt gespeeld op vrijdagavond 2 november en zaterdagavond 3 november in het vernieuwde De Voorste Venne in Drunen.

Het toneelstuk Kortsluiting is geschreven door Haye van der Heyden en gaat over dementie: hoe gaat de omgeving hiermee om en wat zijn de gevolgen? Een mooi, ontroerend, emotioneel maar ook een humoristisch toneelstuk.

Kaarten (incl. pauzedrankje) zijn te koop bij Fleuresse Bloemsierkunst, Raadhuisplein 21E in Drunen (pinnen niet mogelijk), via [email protected] of direct bij de spelers. Van elk verkocht kaartje gaat EUR. 1,00 naar Alzheimer Nederland. Kijk ook eens op www.watchouttheater.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen