Heusden Nieuws.nl in een nieuw jasje gestoken

Foto: Nieuws.nl

Heusden Nieuws is vernieuwd! Je kijkt nu naar onze gloednieuwe webpagina. Niet alleen het uiterlijk is veranderd, ook de functionaliteiten zijn aangepast. Een flinke stap vooruit!

Waarom een nieuwe site?
Heusden Nieuws is  uitgegroeid van een kleine nieuwsblog naar een volwassen lokale nieuwswebsite met het laatste nieuws uit Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Heusden, Oudheusden, Elshout, Haarsteeg, Gierbergen, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt en Doeveren.

Ook op onze Social media kanalen worden onze pagina van Heusden Nieuws goed bezocht! Zo heeft onze Facebookpagina nu meer dan 5600 volgers en hebben in een korte tijd meer dan 400 mensen zich opgegeven voor de dagelijkse Nieuwsbrief.

Delen van nieuws is nóg eenvoudiger!
En op de nieuwe site is het delen van artikelen nog eenvoudiger geworden. Je kunt de knoppen rechts bij de titel gebruiken om het nieuws direct op je eigen social media te delen. De vernieuwing heeft ervoor gezorgd dat hij nu sneller, moderner en goed bruikbaar is op alle mobiele apparaten. Wat niet is veranderd? De betrokkenheid van de mensen die Heusden Nieuws maken. Iedere dag weer. Jouw wereld, jouw nieuws.

Ook de overige 408 lokale websites van Nieuws.nl zijn deze week in een nieuw jasje gestoken: fris, strak, modern en uiteraard nog steeds lokaal.  Met de 409 lokale websites brengt gemeente.nieuws.nl het laatste nieuws van Nederlandse bodem. De lokale websites zijn de nummer één website voor het nieuws dat zich afspeelt in jouw regio.

De websites zijn visueel ingesteld en in de toekomst zal er meer aandacht zijn voor videocontent. Wat leeft en speelt er in jouw regio en waar moet je zijn voor de beste restaurants en de leukste culturele plekjes. Dit en nog veel meer zal straks te zien zijn op de vernieuwde lokale websites.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

HeusdenNieuws
E-mail [email protected]

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen