Willy Naessens Derby Cup van start met eerste wedstrijd

Foto: Heusden Nieuws

Ook dit voetbalseizoen wordt voor een aantal clubs binnen de gemeente Heusden een waar derbyseizoen, dat start zondag met de wedstrijd Vlijmense Boys tegen Haarsteeg.

Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys zullen dit jaar tegenover elkaar komen te staan op de groene velden. Willy Naessens Nederland, wilden dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!  Op een leuke manier willen zij de support richting deze clubs tonen, niet alleen omdat wij ons betrokken voelen tot de gemeenschap maar ook omdat ze de verenigingen een warm hart toe willen dragen.

Op basis van de competitie (dus geen extra wedstrijden) wordt een ‘Willy Naessens Derby Cup’  georganiseerd. Dit houdt in dat van de vier clubs uit de gemeente Heusden, actief in de klasse 3C, de onderlinge resultaten worden bijgehouden op een aparte ranglijst. . De club die uiteindelijk de meeste punten heeft behaald binnen de onderlinge wedstrijden, zal worden beloond met een leuk geldbedrag dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden binnen de vereniging.

De prijsverdeling is als volgt:
1e prijs € 3.000
2e prijs € 1.250
3e prijs € 500
4e prijs € 250

Zondag staat de eerste wedstrijd op het programma tussen Vlijmense Boys en Haarsteeg.

Spannende wedstrijd
De spanning tussen de twee clubs Vlijmense Boys en Haarsteeg schijnt er altijd al zijn geweest, liet Rick van de Griendt, spits van Haarsteeg weten.

Heusden Nieuws de aanvoerder van het lokale Nieuws zorgt dat de aanvoerders van de verenigingen voorzien zijn van een speciale aanvoerdersband.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen