Kleppermandagen in de herfstvakantie

Klepperman
Klepperman
Foto: Klepperman

Spektakel voor kinderen op woensdag 17 en zondag 21 oktober in de  heemtuin in Heusden! Kinderen met hun (groot)ouders zijn dan heel welkom. Wil je in de huid van ’n beestje kruipen, ’n vleermuis maken, ‘n storm veroorzaken of ’n lekker herfstsoepje bij elkaar prutsen? Kom dan naar de heemtuin waar opnieuw kleppermandagen worden georganiseerd.

Deze natuur-educatiedagen  beloven opnieuw bijzonder te worden. Speuren naar de kleppers van de klepperman, compost maken, zien en horen wat bijen doen, speuren naar kabouters en schuilplaatsen zoeken…. dat en nog veel meer staat op het programma. Het spel, de beleving en het samenwerken tussen kinderen en hun begeleiders zijn de elementen die deze dagen tot een feest maken.

Op de kleppermandagen is er ’s middags vrije inloop tussen 12 en 4 uur. De dagen zijn bestemd voor kinderen tussen 4 en 9 jaar, begeleid door (groot)ouders. Zij worden gehouden in de heemtuin de Meulenwerf, Molenstraat, Heusden. Er staat een bus voor uw vrijwillige bijdrage. Het is leuk om een fototoestel mee te nemen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen