HHC’09 toont karakter na zwakke eerste helft

HHC’09 werd zondag in het nieuw gestoken door C.T. Heusden en dat is een goede reden om je van je beste kant te laten zien qua spel.

Dit pakte in de eerste helft van de wedstrijd tegen WSJ uit Tilburg anders uit. HHC’09 was flets en kwam slecht voor de dag, WSJ profiteerde en stond met de rust met 0-2 voor.

Na de rust kwamen Pim Kivits en Islam Buyuk binnen de lijnen, een ommezwaai was het gevolg, HHC’09 was feller, creëerde kansen en wist het net veel te vinden. Een vrije trap van Semih Akturan viel knap binnen, daarna scoorden Shakeb Ahonzada, Nafis Alkan en Sinan Alkan. HHC’09 won de wedstrijd dan ook uiteindelijk toch nog met 4-2.

Zondag staat de uitwedstrijd tegen Oisterwijk op het programma.