Sociaal Café gemeente Heusden

Foto: Social Cafe gem Heusden

De organisatie is al volop bezig met het volgende Sociaal Café gemeente Heusden. Als het goed is staat al in je agenda dat de organisatie deze keer in handen is van Voedselbank & Stichting Leergeld.

Voedselbank Den Bosch e.o.:
Frans van Delft vertelt jullie meer over de Voedselbank, de intakeprocedure, de gang van zaken bij de uitgifte, de her intake en de duur van “klant zijn bij de voedselbank”.

Stichting Leergeld Heusden:
Theo Nelissen gaat in op de doelstelling, werkwijze, levering van diensten, contacten die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van de wijze van financieren. Ook zal hij aan de hand van resultaten laten zien wat Stichting Leergeld mag betekenen voor de kinderen.

Daarna gaan Frans en Theo met de aanwezigen in gesprek.

Graag zien zij jullie op donderdagmiddag 25 oktober 2018 in de bestuurskamer van Sportpark RKDVC, Sportlaan 10, 5151 RK Drunen.
Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom. Dan kunnen we gezamenlijk een kop koffie drinken. Er is voor geïnteresseerden gelegenheid om tussen 15.00 en 15.30 uur door de accommodatie te lopen om een idee van de club te krijgen. Om 15.30 uur starten Frans en Theo. Uiterlijk 17.30 uur sluiten we af met een hapje en drankje.

Aanmelden bijeenkomst:
Je kunt je aanmelden via mailto:[email protected] o.v.v. deelname Sociaal Café gemeente Heusden, 25 oktober 2018.
Met vriendelijke groet,
Woonveste: Astrid Pieters
Gemeente Heusden: Mart van Lieshout

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen