Directeur Maaike vertelt over Sportcafé

Foto: Stichting De Schroef

Op 14 november organiseert Stichting de Schroef haar jaarlijkse sportcafé. Dit keer zijn we te gast in Oudheusden bij voetbalvereniging HHC’09, sporthal De Kubus en buurthuis De Schakel. U bent van harte uitgenodigd van 19:00 tot 23:00 uur. In aanloop naar dit evenement vertellen de buurtsportcoaches over de de organisatie en must see workshops. Deze week: Maaike Walters, directeur van Stichting de Schroef

Waar hou je je mee bezig als directeur van Stichting de Schroef?
Poeh, waar ben ik niet mee bezig. Het grootste deel van de tijd ben ik bezig met het bepalen en koersen op de strategie van de organisatie, communicatie, het creëren van win-win-situaties, het zo efficiënt mogelijk inrichten van de organisatie en marketing.

Waarom organiseert Stichting de Schroef een sportcafé?
We organiseren het Sportcafé omdat er binnen de gemeenschap al jarenlang  de behoefte  bestaat om over verschillende sportgerelateerde thema’s te praten, kennis uit te wisselen en win-win-situaties te creëren. Gezien het hoge waarderingscijfer wat deelnemers jaarlijks geven, blijkt het sportcafé hiervoor het juiste middel.

Naar welke workshop kijk je uit?
Ik kijk uit naar het meeting point voor sportbestuurders. Dit, omdat ik als directeur graag met mijn beide voeten midden in de gemeenschap wil staan en dus graag blijf horen wat er speelt bij sportverenigingen. Stichting de Schroef is ooit ontstaan vanuit een particulier initiatief van hockeyvereniging MHCD en atletiekvereniging DAK en die historie mogen wij nooit vergeten, ook al biedt de stichting inmiddels veel meer dan alleen verenigingsondersteuning en beweegstimulering.

Aanmelden sportcafé
Iedereen kan meedoen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected] Of meld je aan via de app “netwerkapp” en gebruik na registratie de eventcode: “sportcafe2018”. Vergeet ook niet de workshops naar keuze door te geven. Kijk voor meer informatie over het sportcafé op www.stichtingdeschroef.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen