Sint en Piet komen ook naar Vlijmen

Foto: Sinterklaas in Vlijmen

Op vrijdagavond 23 november komen Sinterklaas en zijn Pieten aan in Vlijmen. Vorig jaar een groot succes met de vernieuwde intocht, een lichtjesparade. De Sint was vorig jaar overdonderd door de grote opkomst van alle kindjes, papa’s, mama’s en andere familieleden. Maar hij stond ook te kijken van de grote stoet met prachtig verlichte voertuigen. Dat smaakt naar meer.

De vernieuwde intocht is erg goed ontvangen door de Sint, zijn Pieten maar vooral ook door alle kinderen van Vlijmen en verre omstreken. Het afgelopen jaar heeft de Werkgroep Nationale Feestdagen Vlijmen gewerkt aan een nog mooiere intocht. Ze hopen dat ze dit succes de komende jaren kunnen vasthouden en verder uitbouwen.

Dit jaar zal de intocht plaatsvinden op vrijdagAVOND 23 november. De sfeervolle verlichtte intocht zal vertrekken rond 18:00 uur vanaf het Plein. Van daaruit trekt de lange stoet naar het Burg. van Houtplein. De Sint komt daar rond 18:45 uur aan. Jeugdburgemeesters Julia Kleijnen en Casper Heuverling heten Sinterklaas namens alle kinderen van Vlijmen van harte welkom. Daarna krijgen de kinderen alle ruimte om de Sint te begroeten en er met de Pieten een groot feest te maken. Wat kunt u verwachten: prachtig verlichtte voertuigen, Pieten die ook in de spotlight staan, gezellige muziek/dans o.a. van “Bloast um op”, KIX en Sambastica.

Sinterklaas zou het leuk vinden als alle kinderen die meelopen, ook gaan “shinen”. Dit kan met een mooi lampje, een verlichte paraplu, kleding/schoenen, verzin maar iets leuks.

Op 22 november 2018 kun je bij Top1Toys eventueel een gratis lampion ophalen. De Ondernemersvereniging Groot Vlijmen deelt ook op 22 november 2018 leuke lampjes uit. Let wel: de voorraad is beperkt en op=op.

We hopen dat alle kinderen op 23 november aansluiten bij de intocht en deze mee verlichten.

Meer informatie vind je op onze Facebookpagina en op www.sinterklaasinvlijmen.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties

article
35482
Sint en Piet komen ook naar Vlijmen
Op vrijdagavond 23 november komen Sinterklaas en zijn Pieten aan in Vlijmen. Vorig jaar een
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20181108/35482/
2018-11-08T12:19:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/11/08121908/Verlichte-auto.jpg
Nieuws