Feest op bouwplaats Nassaulaan in Vlijmense wijk Vliedberg

Foto: Woonveste

Het hoogste punt van het nieuwe appartementengebouw aan de Nassaulaan in wijk Vliedberg in Vlijmen is bereikt. Om dit moment te vieren, hijsen wethouder Mart van der Poel, Eric van den Einden, directeur-bestuurder van Woonveste en Jos van Oyen, directeur-bestuurder van Chapeau Woonkringen Heusden op 29 november de vlag.

Samen met BAM wonen, gemeente Heusden, Woonveste, omwonenden en andere genodigden heffen zij vervolgens het glas op het bereiken van het hoogste punt en een verder voorspoedig verloop van de bouw van de 50 appartementen.

De viering van het hoogste punt is een mooi moment om de harde werkers extra in het zonnetje te zetten. Tijdens de lunch op deze dag krijgen zij, maar ook de andere aanwezigen, een frietje aangeboden.

BAM Wonen bouwt 32 sociale verhuur- en 18 zorgappartementen
Namens wooncorporatie Woonveste bouwt BAM Wonen 50 zeer energiezuinige appartementen op de voormalige kerklocatie aan het Burgemeester van Houtplein. De kerk is gesloopt met behoud van de kerktoren met de Mariakapel. Van de 50 appartementen zijn 32 appartementen voor de sociale verhuur en 18 zorgappartementen voor Chapeau Woonkring Heusden. In de zorgappartementen gaan mensen met psychische problematiek onder professionele begeleiding zelfstandig wonen.

De 32 appartementen zijn bestemd voor één of twee personen vanaf 18 jaar. De verhuur start in het eerste kwartaal 2019. De woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal 2019 opgeleverd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen