Lezing smartphone fotografie + mini expositie

Foto: Bibliotheek Heusden

Op maandag 10 december organiseert Fotoclub Drunen in samenwerking met de Bibliotheek Heusden een lezing over smartphone fotografie.

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Met de populariteit van de smartphone is ook het fotograferen met de smartphone steeds populairder geworden. De grote hoeveel apps waarmee foto’s gemaakt en bewerkt kunnen worden en het gemak waarmee foto’s gedeeld kunnen worden maken van de smartphone een ideale vervanger van de compact camera.

Op maandagavond 10 december zal beroepsfotograaf en specialist in smartphone fotografie, Nico Brons, een lezing geven over smartphone fotografie in de bibliotheek in Drunen. De avond bestaat uit twee delen.
< In het eerste deel van de avond zal Nico Brons in gaan op smartphone fotografie in het algemeen, een stukje techniek, social media & communities en het manipuleren van foto’s met je smartphone.
< In het tweede deel zal hij verder in gaan over het werken met diverse apps en fotobewerking met je smartphone met live voorbeelden.
De lezing start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De entree bedraagt € 2,00.

Over Nico Brons
Als eerste in Nederland afgestudeerd aan de Fotoacademie (2013) met beeld gemaakt met een Iphone, staat Nico aan de basis van de smartphone fotografie.  Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.

Mini expositie
De lezing over smartphone fotografie maakt deel uit van de mini expositie van Fotoclub Drunen in de bibliotheek in Drunen. Van 4 t/m 14 december zullen de leden van Fotoclub Drunen een deel van hun vrije werk exposeren in de bibliotheek in Drunen. U kunt de expositie tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Drunen bezoeken.

Online Bibliotheek
Wil je meer leren over het fotograferen met je Smartphone? De cursus van de maand December  van de Online Biblioheek gaat ook over dit onderwerp. Als lid van de Bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Zo steek je altijd wat op. De cursussen volg je in je eigen tijd en tempo in een online omgeving.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties

article
36387
Lezing smartphone fotografie + mini expositie
Op maandag 10 december organiseert Fotoclub Drunen in samenwerking met de Bibliotheek Heusden een lezing
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20181205/36387/
2018-12-05T07:55:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/12/03172831/tentoonstellingsborden-02.jpg
Nieuws