VV Haarsteeg ontvangt koploper FC Engelen

Foto: Heusden Nieuws

Zondag 9 december staan er weer competitiewedstrijden op het programma voor de Heusdense voetbalclubs. Alle clubs hebben een thuiswedstrijd op de planning behalve Nieuwkuijk.

In de 3e klasse ontvangt nummer twee Haarsteeg de grote titelfavoriet FC Engelen met oud profvoetballer Anthony Lurling. FC Engelen heeft inmiddels vier punten voorsprong met ook nog een wedstrijd minder. Dus telt alleen een overwinning voor de thuisclub. Nieuwkuijk dat in de 2e periode goed is begonnen met twee overwinningen gaat op bezoek in Berlicum en speelt daar tegen BMC. Beide hebben in de 2e periode de leiding.Vlijmense Boys speelt thuis tegen het Vughtse Zwaluw VFC, dat drie punten meer heeft dan de ploeg van Hans Richters. Het bestuur van Vlijmense Boys maakte deze week bekend om eind van het seizoen afscheid te nemen van de huidige trainer.
RKDVC dat inmiddels is afgezakt naar de 13e plaats krijgt bezoek van BVV/Timmermans Infra en kan de punten heel hard gebruiken om niet echt in de problemen te komen. De wedstrijd op Sportpark aan de Duinweg begint om 14.00 uur. Alleen VCB staat een plaatsje lager dan de Drunenaren.

In de 4e klasse spelen HHC ’09 en SC Elshout allebei een thuiswedstrijd. HHC ’09 gaat het opnemen tegen Jong Brabant uit Berkel Enschot en SC Elshout treft het Tilburgse WSJ. HHC ’09 is na een hele goede start wat weggezakt, de laatste vier wedstrijden werden er maar twee punten behaald. SC Elshout heeft zich inmiddels opgewerkt naar de middenmoot en kan bij winst tegen laagvlieger WSJ een grote stap maken op de ranglijst.

FC Drunen dat zijn laatste wedstrijd won maar nog altijd rode lantaarndrager is in de 5e klasse krijgt bezoek van nummer negen Irene uit Gemonde. Wil het niet verder achterop raken dan moet er gewonnen worden.

Programma zondag 9 december
14.00 RKDVC – BVV/Timmermans INfra
14.00 HHC ’09 – Jong Brabant
14.00 SC Elshout – WSJ
14.00 FC Drunen – Irene
14.30 Haarsteeg – FC Engelen
14.30 Vlijmense Boys – Zwaluw VFC
14.30 BMC – Nieuwkuijk

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen