Bowlen bij De Hoge Heide in Vlijmen verveelt nooit

Foto: De Hoge Heide

Sinds 1 september is het mogelijk om te bowlen bij De Hoge Heide in Vlijmen. Vanaf dag één is dat een groot succes.

Naast de vele andere activiteiten die je kunt doen zoals, indoorsoccer, squash, soccersquash, bumperz en poolfootball,  springt het bowlen er helemaal uit:  je kunt diverse wedstrijden in partijvorm spelen. Daardoor hef je het niveauverschil op, waardoor bijvoorbeeld een wedstrijd tussen  vader en kind altijd spannend blijft.

Peter de Ruyter, al acht jaar eigenaar, is voordat hij de beslissing nam om zes bowlingbanen te laten bouwen eerst bij 39 bedrijven gaan kijken. “Ik werd overal netjes ontvangen en kon eens rustig bekijken wat ik precies wilde”, vertelt de 31 jarige, die samen met zijn vrouw de zaak de runt. “Ik heb bewust gekozen om van het reguliere bowlen een feestje te maken. Zo kan ik me onderscheiden met andere bowlingzaken.” Wat ook het verschil maakt: foto’s van iedere spelers kun je inladen, zodat die terugkeren in de cartoons op de tv-schermen. Het bestellen van drankjes en hapjes geef je door via de digitale scorepaaltjes en je kunt chatten met andere banen.

Vaak lukt het niet om een tweede spel binnen de speeltijd af te maken. Dat is jammer. De Hoge Heide biedt de kans om dan als alternatief nog een spel op te starten.  Enkele voorbeelden:

CrazyCastle
Je groepje wordt in twee teams verdeeld en door middel van je bowlingscore probeer je het kasteel van de tegenstander te verwoesten.

BowlingHood
Je bowlingscore wordt vertaald in een pijl- en boogschietfilmpje waarbij je pijl de roos probeert te raken.  Het niveau van de bowlers kan ingesteld worden zodat de mindere spelers makkelijker punten halen en de betere spelers moeilijker punten halen.

CartoonFactory
Uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Kinderen kunnen in vijf beurten met telkens één worp hun poppetje op de tv-schermen aankleden en voorzien van leuke accessoires. Plezier verzekerd.  De kinderen krijgen aan het eind hun poppetje uitgeprint meer naar huis.

RockyRoadrace
Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes.  Ieder groepje speelt tegen elkaar voor de beste bowlingscore. Maar in een race spelen de afzonderlijke banen in een bovenliggend spel tegen elkaar.

De bowling is overdag kindvriendelijk ingericht; de bowlinghekjes gaan automatisch omhoog als dit nodig is en zakken weer als volwassenen meespelen. Er zijn lichtgewicht ballen, kinderschoenen en bowlingdraken waar zelfs de allerkleinsten hun ballen vanaf kunnen rollen. Al deze faciliteiten zijn gratis.

In de avond is de bowling een warme huiskamer waar gezellig gebowld en geborreld kan worden.

Met Kerstmis zijn de reserveringen van de arrangementen bijna volledig volgeboekt. Denk daarom vooruit, want er zijn bijzondere arrangementen met een extra feesttintje mogelijk op Nieuwjaarsdag, Valentijn en Pasen.

Vacatures
Wil je werken bij de Hoge Heide? Neem dan gerust contact op.

De Hoge Heide
De Hoge Heide 2
5251 LA Vlijmen
Openingstijden;
maandag t/m zaterdag 08.30 uur – 01.00
zondag 08.30 – 22.00 uur
Reserveren  073-5119657
[email protected]
www.dehogeheide.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties

article
36492
Bowlen bij De Hoge Heide in Vlijmen verveelt nooit
Sinds 1 september is het mogelijk om te bowlen bij De Hoge Heide in Vlijmen.
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20181207/de-hoge-heide/
2018-12-07T10:47:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/12/06185517/19.jpg
Nieuws, Zakelijk