Opfrissen verkeersregels voor senioren in Elshout

Foto: VVN Afd Heusden

Regelmatig worden we geconfronteerd met nieuwe verkeersborden en verkeersregels. Maar weet u eigenlijk nog wel wat de bestaande borden ook alweer betekenen? Het is ook al weer zo lang geleden dat u uw rijbewijs hebt behaald. Intussen zijn er verkeersregels veranderd en is de intensiteit van het verkeer enorm toegenomen.

Daarom biedt V.V.N.-Heusden u de kans uw kennis bij te spijkeren in een vernieuwde korte theoriecursus. In de nieuwe cursusvorm krijgt u verkeerstheorie met uitgebreide informatie over de nieuwe regels en andere aanpassingen in het verkeer. Met slechts een paar uur theorie bent u weer helemaal op de hoogte van alles wat u als verkeersdeelnemer moet weten. Het theoriegedeelte is net als het kopje koffie of thee geheel gratis.

Na het theoriegedeelte kunt u zich opgeven voor een praktijkrit, die op een later tijdstip met een erkende rij-instructeur en in uw eigen auto zal worden gereden. Zonder consequenties voor uw rijbewijs kunt u dan met die rij-instructeur een proefrit maken.

De kosten hiervan zijn laag omdat voor de rit een bijdrage wordt gevraagd van slechts  €15 euro. De opfriscursus theorie vindt plaats op dinsdag 19 februari in de D’n Elshof in Elshout.

We beginnen om 09.30 uur en eindigen om ca. 11.30 uur.   Indien u nog aan deze bijeenkomst wilt deelnemen, verzoeken wij u snel aan te melden bij de afdeling Heusden van veilig Verkeer Nederland.
Het liefst per e-mail ( [email protected] ) of per telefoon: 06 – 51.72.85.77

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen