Prinsentuin Andel: Ontdek je natuur!

Foto: Prinsentuin Andel

Op vrijdag 25 januari 2019 van 18:30 tot 20:30 uur en zaterdag 26 januari 2019 van 10:00 tot 15:00 uur vindt de Open Dag plaats van Prinsentuin Andel. Op deze dagen opent de school haar deuren voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Andel en de wijde omtrek. Stap binnen tijdens de Open Dagen, kom sfeer proeven en ontdek alle mogelijkheden die de school te bieden heeft. Ook is er op beide dagen een grote dierententoonstelling!

Persoonlijke aandacht

Prinsentuin Andel biedt een mooie, veilige omgeving waar iedereen zijn passie en kwaliteiten kan ontdekken. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat talenten volop ontwikkeld kunnen worden. Door de intensieve samenwerking van docenten, ouders en diverse experts haalt de school het maximale uit leerlingen. De school in Andel biedt VMBO Basis, Kader en GL+ (méér dan mavo) aan.

Levensecht onderwijs

Al vanaf het eerste leerjaar gaan de leerlingen de natuur in en maken ze kennis met alles wat groeit en bloeit. Maar Prinsentuin Andel is meer dan groen alleen. Leerlingen doen niet alleen examen in het groene profiel, maar kunnen ook vanaf leerjaar drie kiezen voor modules uit de sectoren Techniek, Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten. Samen met bedrijven uit de regio ontwikkelen we levensechte opdrachten waar aan gewerkt wordt.

Ontdek de mogelijkheden van Meer dan Groen alleen en bezoek vrijdag 25 januari 2019 van 18:30 – 20:30 uur en zaterdag 26 januari 2019 van 10:00  – 15:00 uur de Open Dagen.

Meer informatie over onze school? Kijk dan op www.prinsentuinandel.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen