Een geweldige middag voor de Mini’s van VV Haarsteeg

Foto: VV Haarsteeg

Afgelopen zondag, tijdens de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen SCG ’18, mochten de mini’s van VV Haarsteeg hun opwachting maken om deze wedstrijd extra aandacht te geven. Sinds dit seizoen heeft de activiteitencommissie de opzet aangepast. In plaats van de pupil van de week, zijn het nu vaak twee elftallen die op zondag in het zonnetje worden gezet.

De jonge spelers mogen een voorwedstrijd spelen, samen met Binkie en de eerste elftallen het veld oplopen, in de rust strijden om de penalty bokaal en hierna in de kantine genieten van een paar welverdiende frietjes.

Ditmaal waren het de mini’s van Fried, Huub en Tonnie die onder het genot van een heerlijk winterzonnetje hun opwachting mochten maken. Ze werden verdeeld in twee teams en in keurige tenues gestoken. Zo betraden het kanariegele Brazilië en het Oranje van VV Haarsteeg het hoofdveld. Vol met passie en strijdend voor de eer scoorden de nieuwe talenten er lustig op los. De jongste spelers zijn net 4 jaar oud maar deden absoluut niet onder voor de oudere mini’s.

Na de voorwedstrijd liepen de spelertjes vol bravoure mee het veld op met de eerste elftallen en de scheidsrechter van dienst. Waarschijnlijk door de bevlogenheid en energie van de mini’s wist ook het eerste elftal een prima pot op de mat te leggen, resulterend in een 4-1 overwinning! Iedere mini wist tijdens de rust een penalty te scoren in dat toch wel hele grote doel. De mooie middag werd onder het genot van een frietje beëindigd met napraten over de wedstrijd, en natuurlijk de discussie ofdat Ajax of PSV nu de beste ploeg van Nederland is. Een nieuwe VV Haarsteeg-generatie is geboren.

Mede dankzij Mark, Marloes, Patrick en Hans was de middag voor zowel de pupillen, hun ouders als andere toeschouwers een enorm succes. Een applaus waard voor de organisatie. Dit is een activiteit waar we met zijn allen trots op mogen zijn!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen