Gouwe knotwilg voor John van Limpt

Foto: Wil Gulpen Fotografie

10 Februari was het dan zo ver, De Brabantse bonte middag in Den Braai. Een mooie binnenkomst over een rode loper en onder een prachtige bloemenboog. Bij de bloemenboog werd je verwelkomt met een borreltje door de vijf fleurige dames en een kleinigheidje als aandenken. De zaal was gezellig aangekleed waardoor de sfeer er meteen in zat.

Er waren verschillende kapellen aanwezig die muziek ten gehore brachten,zoals blaaskapel Nooitgedacht, Deesjavu, Outblast ,en  Zaasies Meej Maoten. Ook werd door Zuutjesaon de knotwilghit van dit jaar gezongen. En er was een grote groep uit Aarle- Rixtel ,ookwel  Ganzegat genoemd tijdens carnaval. zij kwamen met de hele prinsengroep en hofkapel! En natuurlijk waren onze eigen hofkapel  De Haaikneuters en Knotsgek ook aanwezig! De kapellen zorgde voor een geweldige muziek sfeer.

Halverwege de middag hadden we de uitreiking van de gouwe knotwilg! Dit jaar uitgereikt aan John van Limpt, Voor zijn jaren lange inzet voor onder andere carnavals vereniging de Componisten. John, nogmaals gefeliciteerd!

Daarna was er voor iedereen een heerlijke kop soep, geserveerd door de fleurige vrouwkes. Het was een geweldige middag,we hebben dat we dit volgend jaar kunnen evenaren, wij zeggen tot volgend jaar!

Groet, de 5 fleurige bonte vrouwkes.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties

article
38875
Gouwe knotwilg voor John van Limpt
10 Februari was het dan zo ver, De Brabantse bonte middag in Den Braai. Een
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20190212/gouwe-knotwilg-voor-john-van-limpt/
2019-02-12T18:45:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/02/10215322/WGF_0395.jpg
Nieuws