Dwergonisch muziekspektakel op zondag 3 maart

Foto: ClubBP

Hierbij een supertip voor het komend carnavalsweekend; het “Dwergonisch Muziekspektakel 2019”, nu weer terug in Zaal Utopia van het compleet gerenoveerde De Voorste Venne in Drunen.

Op carnavalszondag 3 maart vindt dit Dwergonisch Muziekspektakel plaats in zaal Utopia. De organisatie is in handen van de Drunense carnavalsorkesten Bend Bekend en De Blaospepkes. Het spektakel begint om 15.30 uur en duurt tot middernacht. Zaal Utopia is onlangs volledig vernieuwd na de grondige verbouwing van cultureel centrum de Voorste Venne.

Het Dwergonisch Muziekspektakel brengt al jaren een geweldige keur aan orkesten op het podium. In de middag, na de ontbinding van de Drunense carnavalsoptocht, staan de Dwergonische orkesten centraal en richting de avond wordt dit afgewisseld met een aantal zeer fijne orkesten uit Brabant en omgeving. De line-up van het Dwergonisch Muziekspektakel in 2019: alle Dwergonische muziekskes, de legendarische orkesten She’s, Heavy Hoempa, Fiesta Servessa, De Rammen, De Carnavalsgekken en Coest. Ook zal feestzanger Thome Craane optreden.

Speciale gasten komende editie zijn Musikverein Falsche Luft en De DwergoOLDies. Dit laatste orkest is een gelegenheidsformatie van diverse Dwergonische muzikanten die een aantal pronkjuweeltjes uit de rijke Dwergonische hit-historie gaan opgraven.

Zaal Utopia is gevestigd in de Voorste Venne. De ingang bevindt zich aan het Anton Pieckplein 71 te Drunen. poster-DMS-A0-2019

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen