Nieuw bij Het Pieck: Een filmpje pakken!

Foto: Het Pieck

Film op het witte doek, het blijft een magische ervaring! Daarom heeft het Pieck een reeks filmvertoningen op het programma staan. Op dinsdag 19 maart wordt de eerste film vertoond in een reeks van vijf, en wel Django, de spaghetti-western uit 1966 met Franco Nero in de hoofdrol.

Nadat Django uitkwam volgden er maar liefst 50 westerns met Django in de titel! Ze hadden helemaal niks te maken met het origineel maar konden zo meeliften op het grote succes dat de film boekte. Na Django draaien achtereenvolgens nog het kostuumdrama ‘The Piano’, de science-fiction ‘Her’, de musical ‘Singin in the rain’ en de bekendste dogma 95 film ‘Festen’ die destijds veel stof deed opwaaien vanwege het incest thema. Om de week kun je op dinsdag dus lekker onderuitzakken en je laten meevoeren door prachtige beelden, ingenieuze plotwendingen en betoverende muziek!

Een kaartje voor de film kost €10,- en is alleen via www.hetpieck.nl te bestellen. De films draaien op 19 maart, 2 en 16 april, en 7 en 21 mei. Tot dan!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen