Deze week is het seniorenweek

Foto: Het Pieck

Deze week is de Seniorenweek van start gegaan; een samenwerkingsinitiatief tussen het Pieck en stichting Hunenhof. Alle senioren-activiteiten van beide partijen zetten deze week hun deuren open voor belangstellenden.

Stichting Hunenhof behartigt de activiteiten van verschillende verenigingen, het Pieck heeft voornamelijk cursussen en workshops in huis voor de senior. Dat maakt een breed, gezamenlijk aanbod van onder andere dans, jeu de boules, naaien, fotografie, Tai chi, Pilatus, keramiek, bridge, tekenen en schilderen, meubelmaken, toneel, steenbeeldhouwen, koorzang en muziekles als mogelijke activiteiten.

De film ‘Django’, die getoond wordt in het kader van de filmcursus bij het Pieck, is alleen in de seniorenweek met korting te bezoeken en wel op vanavond 19 maart om 19.30 uur voor slechts €7,50. Jana Waarts geeft op woensdag 20 maart van 15.00 tot 16.00 uur de lezing ‘Rembrandt’. Op donderdag 21 maart start om 13.30 uur de vrij toegankelijke presentatiemiddag met onder andere toneel, muziek en zang en, bij aanmelding vooraf, in de pauze een lekkere kop koffie!

Raadpleeg voor de juiste tijden van de open activiteiten de websites; hetpieck.nl of hunenhof.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen