Een gemoedelijk sfeer bij Lunchroom De Buurtbakker

Foto: Buurtbakker

Sinds augustus 2017 staat Britt Oosterwaal van Lunchroom De Buurtbakker aan de Burgemeester Van Houtplein 20 in Vlijmen voor u klaar voor een lekkere lunch onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Daarnaast doet de lunchroom ook nog dienst als bakkerij.

“In onze lunchroom/bakkerij kunt u genieten van een heerlijke Panini of een belegd broodje,” vertelt Britt Oosterwaal (25). Ze runt samen met haar vader Henri de lunchroom en bakkerij. Henri ontfermt zich over het bezorgen van het vertrouwde assortiment aan huis en bij bedrijven. “Door een uitstekende samenwerking met Vermeulen & Den Otter kunnen we een goed assortiment voor iedereen aanbieden,” vult Henri aan.

Lunchroom De Buurtbakker heeft uiteraard kwalitatief goede koffie. Op vrijdag is het dubbel genieten: dan kost koffie/thee met gebak slechts vier euro. “Mede daardoor weten steeds meer klanten ons te vinden.

Naast relaxed lunchen  kan bij Lunchroom De Buurtbakker ook een broodje voor onderweg worden geregeld.

Henri bezorgt nog dagelijks in de gemeente Heusden alles vers bij de klant. Ook bedrijven weten de Bezorgbakker steeds meer te vinden. voor heerlijke traktaties, warme snacks of belegde broodjes. Henri Oosterwaal bezoekt regelmatig tweehonderd klanten. Hij staat al Meer dan dertig jaar klaar voor zijn klanten. Folder Folder-Buurtbakker-en-Buurtbezorger

Email winkel: [email protected]
Email bezorgen: [email protected]

Britt en Henri staan dagelijks voor u klaar op de volgende dagen. Maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot 15.30 uur Zondag gesloten

'

Reacties

article
40454
Een gemoedelijk sfeer bij Lunchroom De Buurtbakker
Sinds augustus 2017 staat Britt Oosterwaal van Lunchroom De Buurtbakker aan de Burgemeester Van Houtplein
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20190321/een-gemoedelijk-sfeer-bij-lunchroom-de-buurtbakker/
2019-03-21T08:56:25+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/03/20120224/Britt-Henri.jpg
Nieuws, Zakelijk