Nieuws vanuit werkgroep Hart voor Haarsteeg

Foto: Hart voor Haarsteeg

Al enige tijd is het stil geweest wat betreft de werkgroep zorg en vrijwilligers in Haarsteeg. Achter de schermen is wel hard gewerkt en met trots kunnen we zeggen dat de werkgroep Zorg en vrijwilligers staat!

Onze visie is om mensen met elkaar te verbinden zodat op het gebied van zorg de lijntjes korter worden en de leefbaarheid gewaarborgd blijft.

Een voorbeeld hiervan is o.a.: waar kunnen we er voor elkaar zijn, wat heeft een dorp als Haarsteeg te bieden, wat voor mogelijkheden betreft zorg en vrijwilligers zijn er waar ik gebruik van wil maken of iets in wil betekenen. Denk dan aan de zorg omtrent kinderen, pubers, jongvolwassenen of ouderen.

Om onze werkgroep tot een succes te maken is er echter 1 ding belangrijk, de mening/wensen/behoeftes/ervaringen van onze Haarsteegse bevolking.

Om dat in kaart te kunnen brengen hebben het idee opgepakt om een enquête te maken en deze huis aan huis rond te gaan brengen in week 13.

Aan alle bewoners van Haarsteeg de vraag om binnenkort even tijd te maken om deze enquête in te vullen en in te leveren op de adressen die in de begeleidende brief zullen staan zodat we inzicht krijgen in wat er in ons dorp leeft en we over 20 jaar nog steeds kunnen zeggen wat is het goed toeven op de Haorsteeg!

Namens de werkgroep Zorg en Vrijwilligers alvast bedankt!
Heeft u nu al vragen/opmerkingen dan kunt u contact opnemen met ons via [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen