De Lente Spelen – kindervoorstelling

Foto: Lente Spelen

Een muzikaal verhaal speciaal voor kinderen uit de groepen 3, 4, 5 en 6, maar iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren.

Het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) brengt het muzikale verhaal ‘De Lente Spelen’. Het verhaal speelt zich af in het land Musicale. Daar vinden de Lente Spelen plaats: de muziekwedstijd van het land! De bewoners van Musicale – de Musicalettes – verheugen zich er enorm op. Vorig jaar slaagden de Musicalettes er met de hulp van de kinderen in om de vloek van Dissonandus te verbreken. Alles staat er nu mooi bij en het land is niet meer grijs en grauw. Toch is het spannend. Hoe gaan de komende Lente Spelen verlopen in Musicale? Komt Dissonandus nog terug om wraak te nemen?

Datum: zondag 7 april 2019
Tijd:1e voorstelling 10:45-11:45 uur. 2e voorstelling 12:45-13:45 uur
Plaats:Vennezaal van De Voorste Venne, Drunen
Entree: € 5,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar: gratis toegang.

De Lente Spelen in Musicale
De voorstelling speelt zich af in het land Musicale. Daar vinden de Lente Spelen plaats: de muziekwedstijd van het land! De bewoners van Musicale – de Musicalettes – verheugen zich er enorm op. Vorig jaar slaagden de Musicalettes er met de hulp van de kinderen in om de vloek van Dissonandus te verbreken. Alles staat er nu mooi bij en het land is niet meer grijs en grauw. Toch is het spannend. Hoe gaan de komende Lente Spelen verlopen in Musicale? Komt Dissonandus nog terug om wraak te nemen?

Kom allemaal kijken en luisteren en beleef het muzikale verhaal: De Lente Spelen.

Muzikaal verhaal
Het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) speelt deze kindervoorstelling met bekende en ontroerende muziek uit o.a. Indiana Jones en Pirates of the Caribbeans. Tijdens dit bijzondere concert word je meegevoerd in het land Musicale. Leraren van de Drunense basisscholen zijn de verhaalvertellers. Kinderen uit de groepen 3, 4, 5 en 6 leren een speciaal lied dat onderdeel is van deze voorstelling. Dit lied wordt in de weken voorafgaand aan het concert op school ingestudeerd. Ook leer je verschillende muziekinstrumenten van dichtbij kennen. Na de voorstelling kunnen de kinderen zelf muziekinstrumenten uitproberen.

Toegang voor kinderen t/m 12 jaar gratis
Toegangskaarten via www.harmonie-drunen.nl. Kaarten zijn € 5,- per persoon, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Het verhaal is geschreven voor kinderen uit de groepen 3, 4, 5 en 6, maar iedereen is welkom om de voorstelling bij te wonen. Tip: neem voor kinderen een zitkussentje mee.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen