Vrouwen van Nu afdeling Vlijmen houdt Samskledingactie

Foto: Pixabay

Vrouwen van Nu afdeling Vlijmen heeft deze week een leuke activiteit met het inzamelen van kleding voor het goede doel Sam’s Kleding. De Samskledingactie is vanaf vandaag t/m 31 maart en de kleding kan worden ingeleverd bij de Fam. Peijnenborgh in de Karrestraat 8 in Vlijmen.

Kleding inzamelen voor het goede doel
Miljoenen mensen over de hele wereld moeten in rampgebieden overleven of hun leven weer opbouwen. Sam’s Kledingactie zet zich in voor al deze mensen. Honderden vrijwilligers door het hele land zamelen herdraagbare kleding en schoeisel in. De verkoop daar van levert geld op dat we besteden om de nood in rampgebieden te verlichten. We werken daarbij samen met o.m. Cordaid. Ook jij kunt op een eenvoudige helpen. Door herdraagbare kleding in te leveren of door vrijwilliger te worden. Doe mee!

Vrouwen van Nu afdeling Vlijmen.
Is al meer dan 80 jaar springlevend en vitaal. Kom kennismaken en kijk wat Vrouwen van Nu Vlijmen je te bieden heeft.
< Vrouwen van Nu Vlijmen is keigezellig, leuk, interessant, leerzaam, creatief en altijd in beweging.
< Je ontmoet er je vriendinnen en je leert vrouwen kennen die vriendin kunnen worden. Woon je in Vlijmen of in de buurt, dan ben je van harte welkom.
< Vrouwen van Nu is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor anderen in hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, die aan hun persoonlijke ontwikkeling werken, en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.
< Vrouwen van Nu is een actieve en vooral gezellige club met tal van activiteiten. We nodigen jullie van harte uit om kennis te komen maken. Jullie zullen je snel thuis voelen.

Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen