Klassieke balletlessen voor kids bij Het Pieck

Foto: Het Pieck

Direct na de meivakantie start een serie van 8 lessen klassiek ballet voor verschillende leeftijdsgroepen. Judith Vrieling gaat de balletlessen geven, en kinderen van 3 tot 13 jaar zijn van harte welkom! Judith werkte als danslerares (klassiek en jazz) op cursuscentra en in het onderwijs.

Naast haar dansopleiding aan het FONTYS in Tilburg heeft ze de PABO gevolgd en is ze les gaan geven in het basis-onderwijs. Met de opening van de Voorste Venne in Drunen zag Judith de prachtige danszaal van het Pieck en toen begon het te kriebelen en te borrelen; wat als ze daar klassieke balletlessen zou kunnen geven? En zo ging het ook! Tijdens het Pieck festival van de afgelopen maand gaf ze open lessen klassiek ballet aan alle kinderen die voorbijkwamen, want dansen en dansles geven aan kinderen is haar passie!

Op maandagmiddag (16.00 -16.45 uur) kunnen kleuters vanaf 4 jaar pré-ballet volgen; een speelse les met aandacht voor muzikaliteit, houding, souplesse, creativiteit en ruimte voor vrije expressie. Na deze groep kunnen de kinderen doorstromen naar de reguliere balletlessen. Van 17.00 -18.00 uur kunnen kinderen uit groep 3/4/5 aan de slag, en van 18.00-19.00 uur kinderen uit groep 6/7/8. Tijdens de danslessen van groep 3 t/m groep 8 komt de klassieke techniek meer aan bod. Je doet oefeningen aan de barre, leert klassieke danspassen en natuurlijk is er ook aandacht voor dansbeleving en plezier! Op woensdagochtend is er pré-ballet van 9.00 – 9.45 uur, voor kinderen van 3 en 4 jaar. Ja, óók kinderen uit groep 1 zijn welkom in deze les! Voor alle lestijden geldt dat de eerste les een gratis proefles is. Begint het bij jou ook te kriebelen? Kom dan meedoen en ontdek jouw dansplezier!

Aanmeldformulieren zijn te vinden op www.hetpieck.nl  Bellen kan natuurlijk ook; 0416-320500

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen