Spectaculaire inschrijving De Vlijmense DorpsKwis 2019!

Foto: Vlijmense Dorpskwis

Wat was het een geweldige happening vorig jaar. De tweede editie van De Vlijmense DorpsKwis. De pret begon voor de teams al ruim voor de kwisavond met een aantal vooropdrachten.

De teams stuurden de organisatie vakantiekaarten vanuit verre bestemmingen, ze maakte met het gehele team een schilderij die op een originele manier bewerkt werd tot teamfoto en ook was er de week voor de kwisavond nog een opdracht in het park met heel veel opa’s en oma’s. En zo hadden de deelnemende teams al een hoop punten kunnen verdienen voor de daadwerkelijke start van de kwisavond.

De Kwisavond die gierend van het lachen startte met deelnemers die in een grote stoet zingend ‘een potje met vet’ door de winkels gingen. Een ‘ren je rot’ spel in het park en een ingewikkelde puzzelopdracht in Hotel Prinsen maakte de chaos compleet. Daarnaast moest het thuisfront ook nog het kwisboekje met tal van vragen maken. Vragen die te googlen waren, breinbrekers die met een hoop rekenwerk op te lossen waren, maar ook vragen over het Vlijmen van vroeger en nu waarbij je toch even op je fietsje ergens in Vlijmen ging checken of het antwoord wel klopte. HTR werd bezocht en beluisterd. Naast al dit denkwerk moesten de teams hun creatieve kant laten zien, er werd een roze string gehaakt en natuurlijk geshowd. En waren wij op zoek naar echte ouderwetse strippenkaarten. Dit alles is maar een klein scala aan wat De Vlijmense DorpsKwis vorig jaar inhield. We kunnen wel zeggen dat Vlijmen leefde op deze avond.

De derde editie van De Vlijmense DorpsKwis staat voor dit jaar gepland op zaterdag 5 oktober en alle deelnemende teams gaan weer strijden voor de fel begeerde hoofdprijs van €250.- en vereeuwiging van de teamnaam op de wisseltrofee . De kwis start om klokslag 19.00 uur. De teamcaptains nemen hun kwisboekje in ontvangst en snellen naar huis waar hun teams zitten te popelen om te gaan starten met de kwis. En ook dit jaar zal het een kwis zijn met vragen die de teamleden thuis kunnen beantwoorden, maar ook zitten er weer onze beroemde en beruchte locatie opdrachten in waar je na opvolging van de hints de juiste persoon naar toe moet sturen maar waarbij het toch vaak weer een verrassing is wat wij in petto hebben. Voor de veiligheid en sportiviteit worden deze locatie opdrachten allemaal per fiets bezocht. Voor het beantwoorden van het gehele kwisboekje hebben de teams tot exact 23.30 uur de tijd.

Denk je nu ‘Hier moeten wij bij zijn’ lees dan het onderstaande stukje goed door en kom in actie!

De inschrijvingen gaan dit jaar op een andere maar spectaculaire manier plaatsvinden. Je kunt je namelijk inschrijven op 11 mei van 16.00 tot 19.00 uur op het plein ter hoogte van de Hema. Hier zijn ook de eerste 20 punten én een uniek antwoord op een van de kwisvragen te verdienen. Het inschrijfgeld á €30,- dient direct ter plaatse betaald te worden. Het team mag dit jaar bestaan uit maximaal 25 personen. De eerste 50 teams zijn verzekerd van deelname aan DVDK 2019. Kom je als 51e team of hoger dan kun je wel de punten en het antwoord verdienen maar kom je voorlopig op de reservelijst.

Dit wil je toch niet missen?!? Dus zorg dat je erbij bent en sleep die eerste punten voor je team al binnen. Wie weet maken deze punten wel het verschil in de einduitslag.

Wees gerust, je hoeft voor deze dag niet je gehele team op te trommelen 1 persoon per team is genoeg om de punten en het antwoord binnen te slepen……maar ook hiervoor geldt, aanmoedigen mag altijd en vinden wij alleen maar gezellig.

Wij als organisatie hebben er weer ontzettend veel zin in en hopen dat we wederom kunnen genieten van jong en oud die samen lol beleven, teams die dollen met andere teams en dat er weer een gevoel van saamhorigheid in Vlijmen te voelen is. Dat is waar De Vlijmense DorpsKwis voor staat.

Ben je benieuwd geworden naar De Vlijmense DorpsKwis neem eens een kijkje op onze website www.devlijmensedorpskwis.nl en like onze pagina op facebook.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen