Boei 35 is klaar voor de zomer

Na een grondige verbouwing met de aanleg van een terras mag voor Boei 35 aan de Putterstraat 92 in Heusden de zomer beginnen.

“Laat de klanten maar komen, want we zijn klaar voor de zomer,” vertelt ondernemer Rein de Ruiter, die drie jaar geleden Boei 35 overnam. “12 mei is de heropening, samen met het vaarseizoen. We  hopen die dag al veel gasten te ontvangen.”
Het sfeervolle, ongecompliceerde restaurant Boei 35 is op de tweede verdieping van een rondeel in het vestingstadje Heusden gevestigd. Van daaruit hebt u een prachtig uitzicht over de jachthaven, vesting en de Bergsche Maas.

U kunt er terecht voor een hapje met een drankje, een lunch of diner. Een avondje uit, feestje vieren, bijkletsen aan de bar:  vanalles is mogelijk.

Ook bedrijven kunnen terecht bij Boei 35. “Wij hebben volop vierkante meters. Ook onze overige panden zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld zakelijke events, vergaderingen, sporten, workshops, feestjes, lunchen en dineren.” Daarnaast zijn er outdooruitdagingen met onder meer sloepvaren en een sportief uitje.  Daarvoor werkt Boei 35 samen met NRsports.

Per 1 april is Ilaysa van Naamen aangesteld als eventmanager voor BOEI 35. Ilaysa maakt graag kennis met u om samen de vele mogelijkheden door te nemen.  Parkeren kan in Heusden een probleem zijn. “Maar niet bij ons. Onze gasten vinden dat buitengewoon prettig”, zegt Rein.

Wilt u genieten van dit mooie plekje en fantastische uitzicht?  Neem gerust contact op.

Openingstijden vanaf 1 mei 2019 tot en met 1 oktober 2019.
Keuken sluit om 21.00 uur.

Dinsdag van 16.00  –  21.00 uur
Woensdag en donderdag van 12.00 –  22.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 – 23.00 uur
Zondag van 10.00 – 23.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen