Consolare Uitvaartbegeleiding steunt u op uw kwetsbaarste moment

Foto: Consolare Uitbaartbegeleiding

Bij het overlijden van een dierbare biedt Consolare Uitvaartbegeleiding hulp op uw kwetsbaarste moment.

Mirjam Branten, al bijna vijf jaar eigenaar van Consolare Uitvaartbegeleiding, wil u graag bijstaan in deze moeilijke periode door persoonlijke en zorgzame begeleiding. “Als mensen een dierbare hebben verloren, willen ze bij elkaar zijn en elkaar troosten. Ik kan dan veel zorgen uit handen nemen in aanloop naar de uitvaart. In die week kunnen we samen beslissingen nemen omtrent het verloop van de uitvaart. Ik begeleid mensen in de aanloop naar de dag van de uitvaart. Ze kunnen heel veel dingen zelf, maar het is fijn als ze door mijn zorgzame, persoonlijke begeleiding ondersteund worden.” Uiteraard biedt Consolare Uitvaartbegeleiding altijd een luisterend oor in deze vervelende en moeilijke periode. Door de persoonlijke begeleiding van Consolare Uitvaartbegeleiding verloopt de uitvaart stijlvol en volgens uw wensen.

Ook als u ergens anders verzekerd bent, kunt u toch kiezen voor Consolare Uitvaartbegeleiding. Het verzekerde bedrag wordt dan gewoon uitgekeerd. Het is prettig als u uw eigen uitvaartondernemer kunt kiezen. Als er behoefte is aan nazorg, kunt u ook bij  Mirjam terecht.

Bespreekbaar maken
Mirjam raadt iedereen aan om de uitvaart bij leven en welzijn te bespreken. “Als je ziek bent, heb je het al moeilijk genoeg. Dan is het begrijpelijk als je niet over een uitvaart wilt nadenken. Het is ook voor de nabestaanden prettig als ze van tevoren weten dat hun ouders/naasten alles al hebben doorgesproken. Zo krijgen ze handvatten mee om de uitvaart in de geest van de overledene te regelen.” Een uitvaart van tevoren bespreken kan ook samen met Mirjam. Zij vertelt u dan wat de mogelijkheden zijn en zij kan ook samen met u kijken of het allemaal binnen uw budget past.

Consolare Uitvaartbegeleiding werkt samen met Corine de Jong Uitvaartverzorging uit Wijk en Aalburg.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mirjam Branten: Tel. 06 – 25 39 04 16
E-mail [email protected] 
Internet www.consolare.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

'

Reacties

article
42225
Consolare Uitvaartbegeleiding steunt u op uw kwetsbaarste moment
Bij het overlijden van een dierbare biedt Consolare Uitvaartbegeleiding hulp op uw kwetsbaarste moment. Mirjam
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20190506/consolare-uitvaartbegeleiding-steunt-u-op-uw-kwetsbaarste-moment/
2019-05-06T10:32:38+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/05/05103959/DSC_4608-300-pix.jpg
Nieuws, Zakelijk