Vrouw aangevallen en poging ontvoering in Bureau Brabant

Foto: Politie

Maandagavond in Bureau Brabant extra aandacht voor een poging ontvoering in Vlijmen. We tonen o.a. een compositietekening van de dader en hopen dat iemand hem herkent in combinatie met de donkere, bestelachtige personenauto waar hij in rijdt.

Op maandagavond 6 mei jl. werd omstreeks 22.30 uur een 59-jarige vrouw aangevallen door een onbekende man op de Moerputtenweg. Zij was op weg naar haar werk toen ze opeens door een soort bestelauto werd ingehaald. De auto draaide voor twee betonblokken op de weg om en reed toen recht op de vrouw af.

Zij viel daardoor in de berm en werd door de man over de grond aan haar kleding naar de auto toe gesleept. Gelukkig lukte het haar om de deur van de auto dicht te trappen. De dader ging er plotseling in zijn auto vandoor in de richting van Vlijmen. In dit filmpje vertelt de politie alles over de zaak.

Vragen
< Bent u die fietser die het slachtoffer eerder op het fietspad passeerde?
< Herkent u de dader op basis van het signalement?
< Heeft u iemand misschien horen praten over dit incident?

Tipformulier

Bureau Brabant is het regionale opsporingsprogramma van de eenheden Oost-Brabant en Zeeland West Brabant. Deze productie is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Omroep Brabant en Van E-media.  Iedere maandagavond wordt het programma uitgezonden op Omroep Brabant vanaf 18.00 uur. Vervolgens wordt het ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen