PME Denim Experience bij De Bazeroen in Heusden

Foto: Arna Schoemans

Van 24 t/m 26 mei wordt bij De Bazeroen mannenmode de PME Legend Denim Experience georganiseerd. Eigenaren Huib van der Kas en Karin Schuur van de winkel aan de Botermarkt in Heusden zijn erg blij met het bijzondere evenement dat ze mogen huisvesten. “PME Legend is een prachtig jeansmerk met een rijke historie en internationaal aanzien.

Wij hebben al jaren een bijzondere plek voor dit merk in de collectie ingeruimd en dat is bij PME niet onopgemerkt gebleven”, vertelt Karin. “Zij zien ons echt als een specialist in de regio en willen daarom iets bijzonders neerzetten in onze winkel. Er komt voor de experience dan ook een specialist over van het hoofdkantoor die echt álles van jeans en het merk PME weet.”

Bijzondere premiums cadeau
Maar dat is zeker niet alles, vult haar partner Huib aan. “We mogen een aantal unieke premiums weggeven, zoals een leren PME weekendtas, t.w.v. € 399,-. Deze krijgt de klant cadeau bij aankoop van kleding vanaf € 499, maar ook bij besteding van kleinere bedragen hebben we mooie give-aways, zoals, PME geuren en caps. Sowieso krijgt elke klant deze dagen bij zijn aankoop een mooi cadeau van ons.”

Kleding op maat en kinderprogramma
Erg bijzonder wordt de coupeuse die er live in de winkel voor gaat zorgen dat elke klant naadloos in zijn nieuwe kleding past. En daarnaast organiseren Huib en Karin een kinderprogramma, zodat vaders (en moeders) op hun gemak de collectie kunnen bekijken. Naast PME bestaat die uit o.a. Vanguard, Giordano, Baileys, MAC jeans in alle maten, Com4 broeken en Alan Red shirts.

De Bazeroen is vrijdag 24 mei tot 21:00 geopend, zaterdag van 9:00 tot 17:00 en zondag van 12.00 – 17.00.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen