Heusdenaar van 2018 is geworden SamenLoop voor Hoop

Op vrijdagavond 24 mei maakte burgemeester Willemijn van Hees, tijdens het open-podiumfestival ‘Ongehoord’ in Elshout, de Heusdenaar van het jaar bekend! De organisatie van SamenLoop voor Hoop mag met recht de titel van Heusdenaar van 2018 dragen.

Met een overgrote meerderheid van de stemmen kozen inwoners van de gemeente Heusden SamenLoop voor Hoop als winnaar van deze award. Er kan natuurlijk  maar één winnaar  zijn maar  burgemeester Willemijn van Hees roemde alle genomineerden. Zij kregen allemaal een podium en lovende woorden toegesproken.

‘’Vandaag zijn er weer mooie voorbeelden van ‘Dromen.Doen.Heusden’. De betrokkenheid en inzet in onze samenleving van al deze genomineerden strekken tot voorbeeld van velen, om zich ook voor de gemeenschap in te zetten en mooie prestaties te leveren.’’ – burgemeester Willemijn van Hees

SamenLoop voor Hoop
Op 21 april 2018 was wielerbaan ‘De Heuvelen’ in Nieuwkuijk het decor voor het grootschalige evenement SamenLoop voor Hoop. Dit evenement van KWF is voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette stonden ze samen met lotgenoten stil bij kanker, werd het leven gevierd en een recordbedrag ingezameld voor onderzoek naar kanker. De definitieve opbrengst was boven verwachting, er werd maar liefst € 115.259,00 ingezameld.

Genomineerden
De genomineerden voor de titel Heusdenaar van 2018 zijn het afgelopen jaar uitgeroepen tot ‘Doener van de Maand’ door het college van Heusden en maakten daarom automatisch kans op de titel Heusdenaar van 2018. Op www.heusden.nl/DDH2018 lees je wie dit zijn en waarom zij kans maakten. Inmiddels zijn er twee Dromen.Doen.Heusden.-awards uitgereikt. De overige drie awards worden uitgereikt tijdens verschillende publieksevenementen in de gemeente.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen