Ondernemer van 2018 is Jos van der Ven van Stichting de Schroef

Op zaterdagmiddag 25 mei maakte wethouder Thom Blankers, tijdens de Dag van de Techniek in Nieuwkuijk, de ondernemer van het jaar bekend! De winnaar van de award voor Doener 2018 (Ondernemer) is Jos van der Ven van Stichting de Schroef geworden.

Met grote meerderheid van de stemmen mag Jos van der Ven, met recht, de titel van ondernemer van 2018 dragen. Alle genomineerden kregen de waardering van wethouder Thom Blankers omdat zij zich als maatschappelijk betrokken ondernemer in de gemeente Heusden inzetten.

‘’Stichting de Schroef staat al ruim 10 jaar middenin de Heusdense samenleving. Onder het motto: ‘Iedereen kan meedoen’ zijn zij expert geworden in het ontwikkelen van talenten, ondersteunen van verenigingen en het leggen van verbindingen in de samenleving. Jos is een van de drijvende krachten achter het city-trainers programma dat via Stichting de Schroef wordt aangeboden aan jongeren. Met zijn enthousiasme leert hij bij jongeren kwaliteiten aan, zoals presenteren en organiseren, om zelf sportlessen te geven.’’ Aldus wethouder Thom Blankers.

Genomineerden
Op www.heusden.nl/DDH2018 lees je wie de andere genomineerden in de categorie Doener (ondernemer) waren en waarom zij kans maakten op de award.. De overige awards van Droom en Doener (sporter) van 2018 worden uitgereikt tijdens ‘Bourgondisch Heusden’ op 22 juni 2019.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen