Het gilde is en blijft in beweging

Foto: St Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk

Afgelopen donderdag vond er de maandelijkse algemene ledenvergadering plaatst. Deze keer was de opkomst groter dan dat we normaal gewend zijn. Dit had er mee te maken dat we steeds dichter op de kringdag van 30 juni af stevenen. Een ieders deelname daarbij is van het grootste belang om deze dag met alle gildebroeders en -zusters tot een geweldig evenement te doen leiden.

De voorbereidingen zijn al geruime tijd in volle gang, veel is geregeld maar veel moet nog geregeld worden. Tijdens deze vergadering passeerden een aantal zaken de revue. Een daarvan was de geplande collecte in Nieuwkuijk, hiervoor vragen wij uw aandacht.
Deze zal worden gehouden tussen 13 en 15 juni, op deze dagen zullen wij, in gildekostuum, bij u aanbellen en u vragen een donatie te doen om deze dag tot een succes te laten worden. Voorafgaande aan 30 juni is er op 29 juni een dorpsfeest met onder meer een pub-quiz.
Hiervoor kunt u zich aanmelden via de website www.sintjorisgildenieuwkuijk.nl uw inschrijving zien wij met belangstelling tegemoet. Dat wij als gilde echter niet alleen met de kringdag bezig zijn blijkt uit het gegeven dat ook de geplande activiteiten, die er naast deze dag  zijn, gewoon doorgang vinden. Zo was er afgelopen weekend de deelname aan het NK “vrije hand” wat dit jaar werd gehouden in Terheijden. Met drie viertallen werd er door ons gilde deelgenomen. Helaas geen goed  resultaat voor onze deelnemers. Maar we waren wel van de partij. Tijdens onze aanwezigheid hebben wij als gilde van de gelegenheid gebruik gemaakt om door middel van het verspreiden van affiches en flyers ook hier de kringdag onder de aandacht te brengen.

Met het lezen van dit relaas hoop ik dat u weer wat meer voor ons gilde bent gaan voelen en zien met belangstelling uw komst op 29 of 30 juni tegemoet. Zonder u als deelnemer of toeschouwer kan dit geweldige evenement niet slagen. Graag tot dan U KUNT NIET GEMIST WORDEN.

Namens het
Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk
ir. J.M.J.M. (Michel) Omtzigt
Public Relations & 1e Jonge Deken

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen