Tweede Coop Buurt Speeldag in Oudheusden

Foto: Buurt Bestuurt Oudheusden

Op woensdag 12 juni van 14.30 uur tot 17.00 uur organiseren Buurt Bestuurt Oudheusden en  Coop Oudheusden voor de tweede keer de Coop Buurt speeldag.

Deze dag wordt gehouden op het parkeerterrein bij de Coop aan de Laagstraat 3 in Oudheusden. Bij slecht weer gaan we naar sporthal De Kubus aan de Kasteellaan waar we ook diverse spellen organiseren.
Er zijn verschillende xl-spellen, zoals: jenga, vier op een rij en sjoelen. Er is een stormbaan, springkussen, letterpakken spel, ballenbak, levend tafel voetbal en nog veel meer!! Ook kun je je laten schminken. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. In samenwerking met Coop Oudheusden en Woonveste
Alle basisschoolleerlingen zijn welkom op 12 juni, van 14.30 uur – 17:00 uur! (Er zijn ook leuke activiteiten voor de jongeren kinderen.)  Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd.

Inschrijven kan via [email protected] MEEDOEN IS GRATIS!
De organisatie hoopt dat er net als vorig jaar weer veel kinderen meedoen. Ook mensen die ons willen komen helpen bij opbouw, toezicht en weer opruimen zijn van harte welkom. Wil je deze middag komen helpen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen