Bewoners van Nieuwkuijk hartelijk dank namens St Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk

In de laatste weken voorafgaand aan de Kringdag op 30 juni zijn er nog de nodige hobbels te nemen. Er is nog veelvuldig overleg en de puzzel wordt steeds completer. Wij als organisator van deze dag hebben gemeend de Nieuwkuijkse bevolking te betrekken in het slagen van deze dag.

Daarom is er naast de Kringdag het idee gegroeid op 29 juni een dorpsfeest te organiseren, iets wat u als bezoeker van deze site zeker niet is ontgaan. Dit feest begint ‘s-morgens met het 1e Kuijks dorpsontbijt wat georganiseerd is door “Buurt Bestuurt”, vanaf 09:00 uur bent u in de gelegenheid om aan te schuiven in de feesttent op de wielerbaan “De heuvelen”, rond 11:30 uur sluit het samen zijn. Om 19:00 uur vangt op dezelfde locatie de feestavond aan, hierover heeft u eerder kunnen lezen.

Dat de Kringdag en de feestavond leeft onder de lokale bevolking blijkt uit het gegeven van de belangstelling voor de pubquiz (thans hebben zich 24 teams gemeld) de inschrijvingen  voor het 1e Kuijks dorpsontbijt en uit de giften die wij op mochten halen tijdens onze collecte van 13-14 juni. Het door de organisatie beoogde bedrag, van deze collecte, is gehaald. Het was geweldig en dan bedoel ik niet alleen de gelden die wij mochten ontvangen maar ook de lovende woorden, de waardering en het enthousiasme, dat we gaande weg in het lopende voortraject mochten ontvangen.

De hoofdman Eric Jan van Eggelen, geflankeerd door de Koning Adwan de Pinth

Namens de hoofdman, Eric Jan van Eggelen is een woord van dank, aan u als bewoner van Nieuwkuijk, hier zeker op zijn plaats. “HARTELIJK DANK”. Graag zien wij, samen met “Buurt Bestuurt”u op 29 en/of 30 juni , u komen om dit weekend een geweldige invulling te geven. Dit alles onder het moto, “NIEUWKUIJK ONTMOET”

Graag tot dan. U KUNT NIET GEMIST WORDEN.

Meer informatie over de kringdag alsook het inschrijvingsformuliier voor de pub-quiz kunt u vinden op www.sintjorisgildenieuwkuijk.nl waarbij u doorlinkt naar Kringdag 1019, website kringdag 2019. Voor het 1e Kuijks ontbijt kunt u contact opnemen met Buurt Bestuurt Nieuwkuijk t.a.v. Monique Jansen p/a Nieuwkuijksestraat 106 5253 AK Nieuwkuijk [email protected]

Namens het Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk
ir. J.M.J.M. (Michel) Omtzigt
Public Relations & 1e Jonge Deken
Kapitein der Genie BD 101GNBAT

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen