Hart van Haarsteeg organiseert bijeenkomst

Foto: Pixabay

Enige tijd geleden werd er vanuit de werkgroep zorg een enquête verspreid onder de bewoners van Haarsteeg. Inmiddels wordt er door de werkgroep hard gewerkt aan het maken van een analyse uit die enquête en de presentatie hiervan. Voor deze uitslagen er zijn willen we alvast 1 speerpunt wat uit de enquête naar voren kwam aanpakken; Het kunnen blijven wonen in Haarsteeg naar mate je ouder wordt.

Er is o.a. grote vraag naar seniorenwoningen en behoefte aan een woonvoorziening met 24 uurs zorg. Daarom hebben de werkgroep zorg en Stichting Schakelring de handen ineen geslagen en zijn een samenwerking aangegaan om te bekijken hoe we met dit eerste speerpunt aan de slag kunnen gaan.

In de verschillende media is de zorg voor ouderen regelmatig onderwerp van gesprek. Er worden zorgen geuit en vragen gesteld over de toekomst. Hoe ziet u de toekomst op het gebied van zorg en wonen voor ouderen?

De reden dat Stichting Schakelring dit wil weten is omdat we willen onderzoeken of Schakelring op enige manier van betekenis kan zijn in het bieden van of ondersteunen bij de zorg en woonvoorzieningen voor ouderen in Haarsteeg.

Om dit onderzoek voort te zetten wordt er, in samenwerking met ‘Hart voor Haarsteeg’, een avond georganiseerd om bij elkaar te komen. Het doel van deze bijeenkomst is het uitwisselen van informatie.
Wie is Schakelring, en wat kunnen wij voor u en de ouderen van Haarsteeg betekenen?
Waar ligt voor u de behoefte, nu of in de toekomst wat betreft wonen/zorg?

De bijeenkomst vindt plaats op:
Datum: Maandag 24 juni 2019
Tijdstip: 19.30 uur
Locatie: Voetbalkantine Haarsteeg* Priemsteeg 31 5251 CW Vlijmen *i.v.m. verbouwing kunnen we niet in de Steeg terecht.

U kunt zich voor deze informatie opgeven door te mailen naar [email protected]. Opgeven is geen verplichting, iedereen is deze avond welkom om mee te komen denken over de leefbaarheid voor ouderen in Haarsteeg.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen