Inschrijven Pubquiz kan nog steeds

Foto: Stichting Eigenwijs

Op zaterdagavond 29 juni organiseert Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk  een Pub-quiz  met aansluitend een knallende feestavond voor de gehele dorpsgemeenschap. Hiervoor wordt een grote feesttent geplaatst op Wielerbaan “de Heuvelen”.

De avond zal bestaan uit een optreden van De Decibellen, en een pub-quiz, een mogelijk optreden van lokale artiesten en de verdere muzikale omlijsting van de avond door DJ Jurre.

De pub-quiz bestaat uit een aantal vragen die van alles te maken hebben met Nieuwkuijk, het verenigingsleven in het dorp en sport- en muziekvragen en wordt samengesteld door Thom Blankers. Uitgangspunt hierbij is dat iedereen mee kan doen en een groot deel van de vragen kan oplossen. Jong en oud kan deelnemen in teams van maximaal 6 personen. Inschrijven is nog steeds  mogelijk en staat open voor iedereen. Het inschrijfformulier kunt u downloaden op onze website www.sintjorisgildenieuwkuijk.nl.

Aan de Pub-Quiz is een goed doel verbonden, namelijk de Stichting “Eigenwijs”. De Stichting “Eigenwijs” organiseert activiteiten in het Patronaat in Nieuwkuijk voor de Klup , de Decibellen en de DoeMaarWatjes. Dit alles speciaal voor mensen met een beperking.

Meer informatie over alle activiteiten in het weekend van 29 en 30 juni kunt u vinden op www.sintjorisgildenieuwkuijk.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

'

Reacties

article
43999
Inschrijven Pubquiz Nieuwkuijk kan nog steeds
Op zaterdagavond 29 juni organiseert Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk  een Pub-quiz  met
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20190619/inschrijven-pubquiz-kan-nog-steeds/
2019-06-19T10:33:49+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/06/19103329/Logo-eigenwijs2.jpg
Nieuws