Mien Pauw Buurtgenoot van de maand juni

Weer heeft Buurt Bestuurt Oudheusden een ‘Buurtgenoot’ van de maand mogen bedanken. Oudheusden blijkt toch meer kanjers te hebben dan de meeste denken.

Dit keer was Mien Pauw de genomineerde persoon voor de maand juni. Ze is aangedragen voor haar inzet bij de scootmobiel club. Vanmorgen zou deze club de 4de tocht gaan rijden vanuit de Coop was ons ter ore gekomen. Daar was Buurt Bestuurt Oudheusden dan ook bij om haar een presentje te overhandigen. Ook waren Heusden.nieuws.nl, Heusden in Beeld en Medipoint daarbij aanwezig.

Mien voelde zicht zeer geëerd en was er dan ook zichtbaar blij mee. Lang konden we er niet over nakeuvelen want Mien was alweer aan het regelen dat de groep nog even mooi op de foto moest voor Heusden in Beeld en was al in gedachten bij de nog te rijden tocht.

Mien bedankt voor je inzet!

Weet u ook een Buurtgenoot van de maand? Stuur dan een mail naar [email protected]

Woordje namens de scootmobiel club
Als woordvoerder (Hans Couwenberg) van de Scootmobiel club het volgende, “extra verrast waren wij vanmorgen toen we dit jaar voor de vierde keer alweer een rit zouden gaan rijden. Als dank aan onze hoofd sponsor, De Coop Oudheusden, zouden we daar bij elkaar komen om wat foto’s te maken als dank voor de bewezen diensten. Dick Buskermolen was present met zijn apparatuur, om het een en ander vast te leggen. Plots waren er ook mensen van Buurt Bestuurt, die onze hoofd vrijwilligster Mevr. Paauw, gewoon Mien dus, in het zonnetje zetten als dank voor haar werk voor de Scootmobiel club”

Via Mien werden alle vrijwilligers en verkeersregelaars bedankt voor hun inzet en bewezen diensten.

Buurt Bestuurt, Hartelijk dank voor de mooie attentie, Namens onze vrijwilligers.

Foto’s Arjan van Dongen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

'

Reacties

gallery
44764
Mien Pauw Buurtgenoot van de maand juni
Weer heeft Buurt Bestuurt Oudheusden een ‘Buurtgenoot’ van de maand mogen bedanken. Oudheusden blijkt toch
https://heusden.nieuws.nl/nieuws/20190711/mien-pauw-buurtgenoot-van-de-maand-juni/
2019-07-11T10:26:53+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/07/10191111/13.jpg
Nieuws