Florista Bloemen, Planten & Decoratie: “Niets mooiers dan mensen blij maken”

Stacey Liebregts is de trotse eigenaresse van Florista Bloemen, Planten & Decoratie. In 2016 nam ze de zaak  aan het Plein 1b in Vlijmen over, nadat ze al een aantal jaren in het vak zat. “Het is enorm dankbaar werk. Er is niets mooier dan mensen blij maken met bloemen.”

Bij Florista Bloemen, Planten & Decoratie kun je terecht voor een vers boeket, een bloemstuk, buitenplanten, woonaccessoires, kamerplanten, vazen en nog veel meer. Tevens is Florista Bloemen, Planten & Decoratie gespecialiseerd in rouwwerk. Stacey daarover: “Daar ligt mijn hart. Bij een afscheid van een dierbare maken wij alles naar wens en bieden wij heel mooie rouwarrangementen aan. Alles is mogelijk: zo maken wij bijvoorbeeld stukken met daarin een geweer of gitaarvorm erin verwerkt als verwijzing naar de hobby of het beroep van de overledene.”


Stacey is sinds kort gestart is met het maken van een zijden rouwarrangement. “Tegenwoordig kiezen heel veel mensen voor cremeren. Dan is er geen bestemming meer voor de mooie bloemstukken. Die verdwijnen dan in een stelling. Met rouwstukken van zijden bloemen drukken we de prijs. Na de crematie kunnen de nabestaanden deze bloemstukken weer terugbrengen naar de winkel. We maken de stukken wel persoonlijk , met een lint of een rouwkaart eraan.”

De persoonlijke benadering van Stacey en de juiste de prijs-kwaliteitverhouding maken het de moeite waard een keer binnen te stappen. U bent van harte welkom op

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 19.00 uur
Zaterdag 08.30 – 17.30 uur

Florista Bloemen planten & decoratie
Plein 1B
5251 AS Vlijmen
Tel. 073-6898982

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen