AD(H)D Café Heusden een feest van herkenning

Foto: Pixabay

Na de zomerstop gaat AD(H)D Café Heusden weer aan de slag, met het ADHD Café op dinsdag 24 september, inloop 19.30 uur start 20.00 uur in de nieuwe locatie bij Bakkertje Deeg aan de Botermarkt 13 in Heusden,

THEMA
TOBNIE – mijn leven met AD(H)D door Mirande van Reenen, schrijfster van het gelijknamige boek. Zij gaat in op haar leven met AD(H)D, met herkenbare anekdotes over hoe het is om te leven met een AD(H)D BREIN, met humor en zelfspot. Nieuwsgierig geworden kom dan naar het AD(H)D Café in Heusden op: dinsdag 24 september aanstaande.

Het AD(H)D Café Heusden biedt een laagdrempelige ontmoetingsplek, bedoeld voor mensen met (een vermoeden van) AD(H)D en voor betrokkenen. Het hebben van een diagnose is geen voorwaarde voor deelname.  AD(H)D Café Heusden stelt tot doel om mensen met of zonder diagnose met elkaar te verbinden om zinvolle contacten op te doen en met elkaar samen te werken, om op deze manier meer wederzijds begrip en acceptatie te bewerkstelligen.

Graag nodigen wij ook familie, partners, vrienden, collega’s en bekenden uit, die eens willen meeluisteren of zelf hun verhaal kwijt willen. Het blijkt voor velen fijn om situaties bij anderen te herkennen en handvatten, advies aangereikt te krijgen, om zo gaandeweg om te leren gaan met “AD(H)D”

Namens het AD(H)D café Heusden: Mirande van Reenen, auteur van het boek Tobnie mijn leven met ADHD en Emmy Hendriks ervaringsdeskundige ADD heten wij u van harte welkom op: dinsdag 24 september aanstaande om 19.30 uur, entree € 2,00

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen