H-games: hét jongerenevenement in de gemeente Heusden!

Foto: Stichting De Schroef

Stichting de Schroef wil iedereen in de gemeente Heusden en omgeving op een laagdrempelige manier in beweging krijgen. Jongeren zijn een belangrijke doelgroep. Een uniek evenement dat we jaarlijks speciaal voor jongeren organiseren is de H-games.

Op zondag 22 september van 13.00 uur tot 17.00 uur organiseren de Citytrainers samen met Stichting de Schroef de derde editie van de H-games. Het belooft een gezellige middag voor alle jongeren te worden waarbij ze kunnen deelnemen aan diverse (nieuwe) activiteiten op het gebied van cultuur, kunst en sport. Er is ook een DJ aanwezig die zorgt voor de muziek. De activiteiten zijn gericht op 10-16 jarigen. De jongeren kunnen kennis maken met diverse innovatieve sporten zoals BMX, freerunning, Archery Attack, Tag Rugby, maar ook diverse esports zoals game biking of de smart jump. Vanwege de goede weersvoorspellingen is er ook een tobbedansbaan: een luchtkussen waar je vanaf kan glijden, waarbij je eindigt in een waterbak.

Jongeren kunnen vrij over het terrein rondlopen en de verschillende sporten uitproberen. De games worden begeleid door Citytrainers van Stichting de Schroef én door vakkundige workshopleiders.

Eén van de sterke punten van de H-games is dat het mede-georganiseerd wordt door jongeren: voor jongeren door jongeren! Het sportieve element is zeker aanwezig, maar meedoen belangrijker is dan winnen.

Kosten
De entree is 5 euro, en in de voorverkoop 3,50 euro. Jongeren met een Heusdenpas betalen 2,50 euro. Wanneer je inschrijft als team (minimaal 4 personen) kosten kaartjes in voorverkoop 2,50 euro.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen