“Einde Seizoen Dag” in De Dijkgaerd zaterdag 28 september

Foto: Dijkgaerd

Voor een laatste keer dit jaar nodigen we tuinliefhebbers uit om mee te komen genieten in De Dijkgaerd in Kaatsheuvel, tijdens de “Einde Seizoen Dag” op zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur. Deze dag gratis entree en 20 % korting op de planten in de hobbykwekerij. Natuurlijk staat er ook een kopje koffie of thee klaar.

Na een lange en voor wat het weer betreft uitdagende zomer met de ene hittegolf na de andere valt nu langzaam de herfst in. Tijd om het tuinseizoen af te sluiten en aan de slag te gaan met de voorbereidingen voor de winter en natuurlijk het volgende tuinjaar. Want zoals Rita van der Zalm, groot bloembollenkenner en tuinierster zegt: “Genieten is vooruitzien”. En om ervoor te zorgen dat er ook volgend jaar weer volop te genieten zal zijn in de tuin moet er nog van alles gepoot en geplant gaan worden.

Er bloeit nog heel veel in de tuin, al is de herfst onmiskenbaar begonnen. Met het langzaam verkleurende blad van de bomen en struiken op de achtergrond geniet je nu van de bloei van de aster in paars en roze en van Dahlia’s in alle kleuren. Dat allemaal gecombineerd met luchtige grassen en kleurige bessen. Zo lijkt de hele tuin lijkt wel een prachtig herfstboeket. Je bent van harte welkom in De Dijkgaerd.

Open Tuin De Dijkgaerd, Zuidhollandsedijk 1, Kaatsheuvel   Voor meer info kijk op www.dedijkgaerd.nl      tel. 0416-272936

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen