DAK Drunense Duinen Trail gaat niet door

Foto: DAK Drunen

Dit jaar is DAK met een nieuwe partner Cairn Adventures aan een vernieuwde opzet voor de DAK Drunense Duinen Trail begonnen. Met veel enthousiasme is er gestart en aan gewerkt.Helaas heeft het niet het resultaat opgeleverd van wat we ervan hadden verwacht.

Cairn Adventures en DAK hebben al diverse gesprekken gevoerd over de oorzaken en hebben nog niet een duidelijke oorzaak kunnen vinden. Is het grote aanbod van trailruns of onduidelijkheid in communicatie, of slechts het wachten tot het laatste moment van inschrijven. Het is vooralsnog gissen. Voor het organiseren van het evenement is een minimaal aantal deelnemers nodig. Dit om het zowel financieel als organisatorisch een succes te maken.

Met nog 4 weken te gaan naar 13 oktober zag het er niet naar uit dat het minimale aantal deelnemers zouden worden behaald. In goed overleg tussen Cairn Adventures en DAK is daarom besloten het evenement niet door te laten gaan.

Alle inschrijvers zijn hierover geïnformeerd en hebben hun inschrijfgelden retour ontvangen. De organisatie gaat zich beraden op de situatie en zien wat de mogelijkheden voor volgend jaar zijn.

Bron: DAK Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen