Oordoppen Service wordt steeds meer gevonden

Foto: Heusden Nieuws

Inmiddels heeft Angela Pelders van Oordoppen Service al vier jaar ervaring met het maken van zwemdoppen op maat. Vooral kinderen worden door Angela geholpen en hebben dan veel profijt met het zwemmen en halen van hun zwemdiploma.

Water in het oor tijdens het zwemmen kan leiden tot gehoorgangontsteking. Veel kinderen hebben daar last van. Maar ook als je als volwassene een gaatje in je trommelvlies hebt, moet je voorzichtig zijn met water. Er zijn kinderen die zwemmen met buisjes in hun trommelvlies en nergens geen last van hebben. “Maar het overgrote deel vindt water in het oor niet prettig. Dan gaan ze niet op hun rug zwemmen of vinden dat ze het hoofd boven water moeten houden. Dat geldt ook voor volwassenen.”

Met oordoppen zijn ontstekingen  niet honderd procent te voorkomen. Andere oorzaken spelen ook een rol, zegt Angela. “Denk aan verkoudheid,  een verminderde weerstand. Doordat kinderen groeien gebeurt er van alles in hun lichaam.”

Angela merkte tijdens haar werkzaamheden bij de hoorwinkels dat de klant  het direct wilde hebben en niet twee weken wachten om een afspraak te maken en ook nog eens twee weken wachten totdat het klaar is. Daar is Angela met haar Oordoppen Service op in gesprongen en maakt het product meteen af  bij de klant thuis of op locatie.

“Tevens is het belangrijk dat ik over het algemeen met kinderen te maken heb en dat vergt enig geduld, begrip en heel belangrijk is om uit te leggen wat ik precies doe. Ze hebben vaak al heel wat meegemaakt met hun oren. Zo is op mijn website te zien hoe de zwemdoppen op maat gemaakt worden”

Locatie adressen zijn:
Zwembad Olympia Waalwijk
Optisport AquaAltena Andel
Optisport Sonsbeeck Breda
Optisport De Wisselaar Breda
Zwembad De Reeshof Tilburg

Zie voor meer informatie website

“Nu na 4 jaar merk je dat Oordoppen Service  een goede naam heeft opgebouwd en door de goede service erg tevreden wordt aangemerkt en door de mond op mondreclame steeds meer wordt gevonden.  Ook last van je oor? Neem gerust contact op en vraag naar de voorwaarde voor huisbezoek.

Oordoppen Service
Tel: 06-11304887
E-mail [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen