Tentoonstelling Photo Shoot 4 Fun vanavond op HTR-TV

Foto: Arjan van Dongen

HTR-Tv zendt donderdag om 19.00 uur een verslag uit van de fototentoonstelling Photo Shoot 4 Fun die afgelopen zaterdag en zondag werd gehouden in De Mand in Vlijmen.

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober werd weer de jaarlijkse tentoonstelling van fotoclub Photo Shoot 4 Fun gehouden. De 22 leden waren blij verrast met de grote opkomst van ruim 300 bezoekers. Deze waren zeer enthousiast over de verscheidenheid van de 196 getoonde foto’s, waarbij foto’s van dieren het weer goed deden. Maar er werd ook stil gestaan bij 75 jaar vrijheid, een snelle brommer en diverse steden. De geheime opdracht werd eindelijk prijs gegeven: ‘Het tonen van de buitenkant van de Sint-Jan van ‘s-Hertogenbosch’ leverde bijzonder foto’s op. Het thema ‘Kunstwerken in Heusden’ leverde een verscheidenheid aan  creativiteit op.

Ook de presentatie met alle activiteiten van het seizoen 2018-2019 werd goed bekeken.

Alle leden bedanken de bezoekers voor hun komst en hopen hen volgend jaar weer te ontmoeten bij de tentoonstelling tijdens ons 10 jarig bestaan. Vanavond  HTR TV , kanaal 42 Ziggo, aanvang 19.00  uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen