Succesvolle informatiemiddag Valpreventie bij Bibliotheek Drunen

Foto: BAM Fotografie

Op zaterdag 12 oktober organiseerde Stichting de Schroef samen met haar partners – Topfysiotherapie Drunen, FysioCompany Drunen-Zuid, Judoclub Drunen en Nicolette Slot – een informatiemiddag over Valpreventie.

De informatiemiddag stond volledig in het teken van Valpreventie en is onderdeel van de tweede Valpreventie-ronde van dit jaar. Men kon zich laten testen op onder andere evenwicht, lenigheid en reactiesnelheid. Aan de hand hiervan ontving men een persoonlijk advies voor de meest geschikte Valpreventie-cursus. Daarnaast konden bezoekers een kijkje nemen bij de informatiemarkt, waar diverse professionals zich presenteerden.

Met een bezoekersaantal van 40 personen kan worden gesproken van een succesvolle middag. Veel van de bezoekers hebben zich ook direct ingeschreven voor de Valpreventiecursus, die vanaf 21 oktober aanstaande van start gaat.

Wilt u minder risico lopen om te vallen, leren over valtechnieken of vitaler in het leven staan? Heeft u vragen over Valpreventie? Bel dan met buurtsportcoach Lian van de Veerdonk via telefoonnummer 06-30154923

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen