De notaris en rechtsbescherming bij dementie

Foto: Pixabay

Iemand met dementie, verliest steeds meer de grip op de wereld. Het is daarom belangrijk om in een vroeg stadium afspraken te maken rondom financiën, zorg en welzijn. Wie mag bijvoorbeeld medische beslissingen nemen als men dit zelf niet meer kan? En wat moet er gebeuren met de financiën?

De notaris kan veel betekenen voor mensen met dementie en hun directe omgeving. Bijvoorbeeld hoe om te gaan met wils(on)bekwaamheid? Tijdens deze bijeenkomst wordt door Huijbregts Notarissen & Adviseurs uit Vlijmen ingegaan op diverse begrippen zoals mentorschap, volmacht, bewindvoering en dergelijke.

Op donderdag 28 november om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/ahcheusden of mail naar [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen