Lichtfestival in Heusden Vesting

Foto: Licht op de Vesting

Stichting Licht op de Vesting organiseert voor de derde keer een Lichtfestival in de periode 13 december 2019 t/m 4 januari 2020.

Op een bijzondere en creatieve wijze wordt de rijke historie van de vesting Heusden letterlijk in de schijnwerpers gezet. Met lichtelementen en nieuwe technische mogelijkheden is de vesting dan ook in de donkerste periode van het jaar het bezoeken waard!

De geplande route met veel verlichte objecten start bij Brouwcafé Kareltje aan het Burchtplein (de flyer met routebeschrijving ligt ook daar voor u klaar), de Wijksestraat, het voetpad over de wal, langs het ‘kasteel’ en de Bromsluis via de Demer, Gouverneurstuin, Kerkstraatje, Weessteeg, Synagogenstraat naar de Vismarkt, Stadshaven, het ophaalbruggetje en vervolgens terug naar de Wijksestraat en het eindpunt Burchtplein.

Trots zijn we op de samenwerking met basisschool Johannes Paulus en het D’Oultremont Technasium waarvan de leerlingen ook dit jaar weer voor verrassende objecten zorgen!

U kunt de wandeling op eigen gelegenheid maken, lopend langs onze schemerlampen en via de pijlen. Komt u liever voor een rondleiding met een ervaren gids op donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond, stuurt u dan een mail naar [email protected] of reserveer via 06 44374747 of 0416 666699

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen