Anders dan Anders met gemeentebode Harrie Kops

Foto: Ad Kraamer

In deze aflevering van ‘Anders dan Anders’ is gemeentebode Harrie Kops te gast. Op 21 november j.l. nam Harrie na 33 jaar afscheid van ‘zijn’ gemeentehuis. Want zo voelde het voor hem. Maar nu mag hij van zijn pensioen gaan genieten. Tijdens de drukbezochte afscheidsreceptie werden er heel veel lovende woorden gesproken.

Uit de diverse toespraken bleek wel dat Harrie bij velen geliefd is. Vooral zijn dienstbaarheid aan iedereen werd geprezen. Harrie is altijd een hardwerkende en onmisbare kracht op de achtergrond geweest. Hij heeft uiteraard heel veel gezien en meegemaakt in de loop van al die jaren. Hij heeft bijvoorbeeld 8 burgemeesters meegemaakt. Aan presentatrice Jacqueline Fenn vertelt hij wat het beroep gemeentebode inhoudt en natuurlijk ook over zijn leukste herinneringen aan zijn tijd op het gemeentehuis. En hoe hij, samen met zijn vrouw Charlotte, zijn vrije tijd wil gaan invullen.

Uitzending ‘Anders dan Anders’ op donderdag 5 december vanaf 19.00 uur op HTR-TV kanaal 42 Ziggo of kijk op HTRMedia.nl/tv

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen